از کشمش طلایی در گذشته برای جوهر مرکب استفاده می کردند!

کشمش طلایی درخت کوچکی از خانواده Vitaceae است.

به طور گسترده برای میوه اش کشت می شود: انگور. پس از برداشت، انگور را می توان خشک کرد. خشک کردن طعم و مواد مغذی آن را متمرکز می کند.

این کنسانتره مغذی فواید سلامتی را افزایش می دهد: آنتی اکسیدان، ضد التهاب، ضد خستگی، ضد فشار خون و غیره. علاوه بر این، کشمش برای ورزشکاران جالب است.

در واقع، سرشار از پتاسیم و کربوهیدرات، با گرفتگی عضلات مبارزه می کنند و تشکیل گلیکوژن را تحریک می کنند.

آنها خیلی بیشتر از یک آجیل ورزشی هستند. در واقع، آنها برای کمک به نیازهای ویتامین B9 زنان باردار و شیرده بسیار مورد توجه هستند. نام لاتین: Vitis vinifera L. خانواده گیاه شناسی: Vitaceae. قسمت مورد استفاده: میوه.

محتویات صفحه [نمایش]
مصرف توصیه شده
کشمش یک میوه خشک است. بنابراین حاوی قند بیشتری نسبت به انگور تازه است، توصیه های مصرف روزانه تعریف شده است.

به عنوان یک درمان کلاسیک یا برای لذت بردن، مقداری از کشمش بین 20 تا 30 گرم در روز تخمین زده می شود که نشان دهنده سه مشت کشمش سلطانا یا کشمش تامپسون یا دو مشت کشمش سبز است.

به چه شکلی؟
برای استفاده بیشتر از مزایای آنها، می توانید از آنها استفاده کنید:

کل
در چه زمانی از روز؟
ما به شما توصیه می کنیم که از آنها در طول وعده های غذایی زیر استفاده کنید تا از فواید آنها نهایت استفاده را ببرید:

کشمش
چه حالت های استفاده؟
می توانید آنها را در آماده سازی های زیر بگنجانید تا مصرف آنها آسان تر شود:تنها
مخلوط با سایر میوه های خشک
موسلی
مزایای تغذیه برای سلامتی
25 گرم کشمش حاوی بخش قابل توجهی از منابع غذایی مرجع جمعیت (PRN) از مواد مغذی زیر است: پتاسیم و ویتامین B9. آنها همچنین به میزان کمتری حاوی سلنیوم، مس، فیبر و ویتامین K هستند.

به این ترتیب، کشمش می تواند مکمل رژیم غذایی سالم و متنوع شما باشد.

متابولیسم
کشمش به دلیل ترکیبات فنلی، ریز مغذی ها و فیبر موجود در آن، می تواند پارامترهای سلامت قلب و عروق را بهبود بخشد. در واقع، آنها ظرفیت آنتی اکسیدانی پلاسما را افزایش داده و کلسترول خون را کاهش می دهند. در نتیجه، کشمش به جلوگیری از اثرات مضر استرس اکسیداتیو کمک می کند تا در یک رژیم غذایی متنوع و متعادل ادغام شود.