پنج شیره رازقی باعث کوری یک کودک شد

کیفیت شیره انگور به هر دو متابولیت ثانویه آن بستگی دارد که تحت تأثیر عوامل محیطی مختلف “اقلیم، دما و آب” قرار می گیرد، در حالی که پنج شیره رازقی متابولیت های اولیه ای دارد که برای ویژگی های ارگانولپتیک و خوش طعم بودن انگور که بیشتر از قندهای موجود در توت های رسیده و آب آن تشکیل شده است بسیار مهم است.

ترکیبات آلی فرار (VOCs) عطر GJ را عمدتاً توسط ترپنوئیدها، به عنوان مثال، مونوترپن ها، سسکوی ترپن ها، و ترکیبات کربونیل نشان می دهند که 32.9٪ از کل ترکیب فرار در GJ تازه را تشکیل می دهند.

لینالول، سیترونلول، ژرانیول، α-یلانژن، بی سیکلوژرماکرن، بتا-سیکلوسیترال، بتا-داماسکنون و بتا-یونون “رایحه بنفش” در انواع انگور در تمام مراحل رسیدن آنها رایج است.

بخش قابل‌توجهی از فنولیک‌ها که توسط چندین زیر کلاس، مانند فلاون‌ها و فلاوان-۳-اول «پروآنتوسیانیدین‌ها یا تانن‌ها» نشان داده می‌شوند (Gouot et al., 2019).

رنگ عمیق قرمز و بنفش GJ بیشتر به آنتوسیانین ها “به طور خاص در انگور قرمز” و گلیکوزیدهای آنها نسبت داده می شود.

در بخش‌های فرعی بعدی، کلاس‌های مختلف فنولیک‌ها شامل فلاونوئیدها و غیرفلاونوئیدها ارائه می‌شود. شکل 1 فنولیک های اصلی را در انگورهای مختلف نشان می دهد، در حالی که توزیع آنها در جداول 1 و 2 نشان داده شده است.

در پالپ و آب انگور، اسیدهای فنولیک اصلی یا آزاد یا کونژوگه با آنتوسیانین ها هیدروکسی سینامیک اسیدها هستند. سینامات ها به عنوان سومین کلاس فنلی محلول فراوان پس از تانن ها و آنتوسیانین ها در GJ در نظر گرفته می شوند که نمونه آن اشکال p-کوماریک، فرولیک، کافئیک و استر است.

هر دو آنتوسیانین ها و پروآنتوسیانیدین ها حاوی فنول های اصلی در پوست و دانه های انگور هستند. آنها معمولاً مسئول رنگ تیره قرمز و بنفش انگور و آب آن هستند.

آنتوسیانین ها عمدتاً در پوست توت از ابتدای رسیدن بیوسنتز می شوند و باید در آینده برای تولید GJ های غنی از آنتوسیانین مورد بهره برداری قرار گیرند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.