فلفل دلمهای (Capsicum annuum) میوهای است که از خانواده گل شب بو است.
آنها مربوط به فلفل چیلی، گوجه فرنگی و میوه نان هستند که همگی بومی آمریکای مرکزی و جنوبی هستند.
فلفل دلمه ای رنگی که فلفل دلمه ای یا فلفل دلمه نیز نامیده می شود را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد.
فلفل دلمه ای رنگی گلخانه ای، مانند خویشاوندان نزدیک خود، گاهی خشک و پودر می شود. در این صورت به آنها پاپریکا می گویند.
آنها کالری کمی دارند و به طور استثنایی سرشار از ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها هستند که آنها را به یک رژیم غذایی سالم تبدیل می کند.
فلفل دلمه ای در رنگ های مختلفی مانند قرمز، زرد، نارنجی و سبز وجود دارد که نارس هستند.
فلفل دلمه نارنجی و سبز و نارس طعم کمی تلخ دارند و به شیرینی فلفل های کاملا رسیده نیستند.
این مقاله هر آنچه را که باید در مورد فلفل دلمه ای بدانید به شما می گوید.
- منابع:
- تبلیغات: