در صنایع غذایی فرآیند تولید نسبتاً از پیش تعریف شده است و تولیدکننده نقش خاصی در انتخاب آن ندارد و بنابراین نقش آن ایجاد شرایط برای دقت در اجرای صحیح فرآیند است.
فرآیند تولید کنسرو ذرت شیرین
از سوی دیگر، اداره نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت و همچنین مؤسسه استاندارد، نظارت مستقیم و مستمر بر واحدهای تولیدی مواد غذایی را اعمال می کنند و کیفیت مواد اولیه و فرآورده ها را همراه با رعایت دقیق فرآیندهای تولید، نظارت و کنترل می کنند. .
بنابراین سازنده کنسرو ذرت موظف است فرآیند تعریف شده را که در زیر برای محصول مورد مطالعه توضیح داده شده است، اجرا کند.
خوشه بندی
کنسرو ذرت تایلندی شیرین نیز به صورت دانه های چسبیده به خوشه از کشاورزان خریداری و به کارخانه حمل می شود. بنابراین تهیه این سبزیجات و آماده سازی برای کنسرو ضروری است. عملیات کاشت توسط دستگاه مخصوص انجام می شود.
شستن دانه ها
پس از برداشت غلات از کنسرو ذرت 5 کیلویی برای حذف بقایای اجسام خارجی از مزرعه مانند بقایای آفت کش ها، حشرات، خاک و … استفاده می شود که با آب انجام می شود.
- منابع:
- تبلیغات: