قیمت خرید کالباس مرغ با توجه به برند متفاوت است.کالباس مرغ از جمله غذاهای پرطرفدار محسوب می شود و به خاطر اینکه زمان پخت آن پایین می باشد ، مورد علاقه بسیاری از خانواده هاست. سوسیس و کالباس از انواع گوشت سفید و قرمز تولید می شود و بیشتر برای غذاهایی مانند پیتزا، پیراشکی، الویه و غیره استفاده می شود. از ترکیباتی که در تولید کالباس گوشت استفاده می شود علاوه بر گوشت می توان به آرد ،شیر خشک، سویا و غیره اشاره کرد. قیمت کالباس گوشت با توجه به نوع گوشت و درصد گوشت به کار رفته درآن و همچنین نوع برند آن متفاوت است.
کالباس مرغ به صورت گرمی فروخته می شود.هر چه درصد استفاده از گوشت در کالباس بیشتر باشد کیفیت و قیمت بالاتری هم دارد. برای جلوگیری از فساد گوشت و همچنین بالا رفتن کیفیت، به کالباس موادی مانند نیترات و نیتریت سدیم اضافه می کنند این مواد نگهدارنده علاوه بر اینکه باعث تاخیر در فساد آن می شود، رنگ صورتی ملایمی هم به آن می دهد برای طعم دادن به آنها از ادویه های معطر مثل آویشن، زیره و غیره استفاده می شود.
کالباس مرغ
برای افزایش ماندگاری کالباس مرغ،به آن نیتریت سدیم و نیترات اضافه می کنند.تحقیقات صورت گرفته بر روی نیترات و نیتریت سدیم نشان می دهد که این مواد برای سلامت انسان مضر است و باعث ایجاد سرطان می شود، پس باید در انتخاب و خرید این محصول نهایت دقت را انجام داد. بهتر است یرای تهیه کالباس از نوع خانگی آن استفاده شود که مواد نگهدارنده و مضر نداشته باشد.
لاکتیک هم دیگر ماده ای است که به عنوان نگهدارنده در کالباس و سوسیس استفاده می شود، این ماده میتواند مکانی برای تولید انواع قارچ ها و باکتری ها باشد با این تفاسیر بهتر است مصرف سوسیس و کالباس را محدود کرده و بیشتر از یک بار در ماه استفاده نکنیم. بهتر است از کالباس های خانگی استفاده کنیم و یا خود در منزل کالباس تهیه کنیم. با اینکه پخت فست فود و غذاهایی مثل سوسیس و کالباس وقت گیر نیست اما استفاده بیش از حد آن در وعده های غذایی دارای مضراتی است و ممکن است باعث بیماری شود از جمله اختلالاتی که خوردن کالباس ایجاد می کند، مشکلات گوارشی است .
همچنین به دلیل استفاده از فلفل و ادویه های تند در کالباس و سوسیس برای طعم دادن به آن ،باعث ایجاد مشکلات قلبی و عروقی نیز می شود. شاید بتوان گفت تنها مزیت کالباس و سوسیس طبخ راحت آن با امکانات کم است. سوسیس وکالباس ها دارای فسفات با ph بالا است که باعث اختلال در جذب کلسیم بدن می شود و در نهایت باعث پوکی استخوان می شود. شاید داشتن این همه ضرر شما را از خوردن کالباس و سوسیس باز دارد، اما بدانید که اگر در تولید سوسیس و کالباس از مواد نگهدارنده استفاده نشود،می تواند بسیار مفید هم باشد. پس بهتر است به جای خرید سوسیس و کالباس های صنعتی از نوع کالباس خانگی آن استفاده کنید و یا خود در منزل این غذای خوشمزه و راحت را با مواد تازه و ارگانیک درست کنید.
کالباس مرغ تهران
استان تهران از شهرهای مهم در زمینه تولیدات فراورده های گوشتی مثل سوسیس و کالباس است. کالباس های مرغ تهران از قسمت های مختلف مرغ، از جمله سینه و ران استفاده می کند . امروزه سوسیس و کالباس های گیاهی هم در بازار وجود دارد که به جای مرغ و گوشت درآنها از سویا ،ذرت و غیره استفاده می شود. البته کالباس های گیاهی طعمی بسیار متفاوت با کالباس گوشتی دارد که ممکن است باب سلیقه بسیاری از افراد نباشد.
با اینکه کشور ما در مصرف کالباس و سوسیس در رتبه های پایین قرار دارد اما شرایط زندگی، انسان را به سمت استفاده از فست فود و غذاهای حاضری کشانده است. کالباس گوشت تهران با ظاهری جذاب و طعم های متنوع و خوشمزه جایگاه بالایی در خانواده ها پیدا کرده است تا جایی که حتی کودکان هم از خوردن کالباس لذت می برند. کالباس مرغ تهران هم یکی از برندها در زمینه تولید و فروش فراورده های گوشتی است که از گوشت های تازه برای محصولاتش استفاده می کند.
کالباس مرغ حرفه ای
یکی از مهم ترین و شاید قدیمی ترین فراورده های گوشتی در کشور سوسیس و کالباس است ،که شاید بتوان از آنها به عنوان اولین غذای آماده نام برد. کالباس مرغ همان طور که از نام آن هم مشخص است از بهترین و تازه ترین فراورده های گوشتی تهیه می شود. در بعضی برندها ،درصد گوشت به کار رفته در کالباس و سوسیس ها بیش از 80 درصد است ،که همین امر باعث بالا رفتن قیمت کالباس می شود به طوری که ممکن است قیمت یک کالباس از قیمت خود گوشت و مرغ هم بالاتر باشد.
امروزه پزشکان توصیه می کنند که برای جلوگیری از سکته های ناگهانی و کنترل فشار خون بیشتر از گوشت سفید استفاده شود.از این رو مصرف کالباس مرغ نیز طرفداران خاص خود را پیدا کرده است.
این گونه کالباس ها بیشتر برای صادرات و قشرهای پر درآمد استفاده می شود. کالباس مرغ از ترکیب گوشت مرغ با آرد،تخم مرغ، انواع ادویه های معطر مثل اویشن، زیره، زنجبیل و غیره تهیه می شود. بعد از مخلوط کردن این مواد آنها را در پلاستیک های مخصوص فشرده می کنند و در آب جوش قرار می دهند. سپس در یخچال نگهداری می شود. اگر برای مدت طولانی تری بخواهید از آنها استفاده کنید بهتر است در فریزر نگهداری شود. تنها تفاوتی که سوسیس با کالباس دارد می توان به شکل بسته بندی آن اشاره کرد.
کالباس مرغ خانگی
همان طور که گفته شد کالباس و سوسیس چه گوشت قرمز و چه گوشت مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه است ولی استفاده از مواد نگهدارنده در آن ممکن است باعث مشکلاتی در بدن شود.از این رو بهتر است از کالباس مرغ و گوشت خانگی استفاده کنید.شرکت های زیادی هم به همین روش و به صورت کاملا خانگی و بدون مواد مضر به تهیه سوسیس و کالباس می پردازند.
تهیه کالباس مرغ بسیار راحت است به طوری که می توانید خود در منزل و با کمترین هزینه و بهترین مواد آنها را تهیه کنید.در سال های اخیر که شغل های خانگی مثل تهیه غذا و کیترینگ بسیار رونق یافته است به راحتی یک کالباس مرغ خانگی خوب و باکیفیت در دسترس است.